2021: Att hyra Lillebostugan OBS! Vid intresse! Skicka oss ett mail! Skriv inte här under meddelande

 🙂Klicka på Fotoalbum här ovan🙂

Titta på Videon taget från luften med en drönare.

 
FRITIDSBOENDE  SKELLEFTEÅ. 30 meter till stranden

Havet Strand

Jacuzzi Båt Vindsurfing Kajak Gummibåt får man låna kostnadsfritt när de finns på plats, är i bruksskick och vi har kommit överens om det.

         Västerbotten 

http://www.stugnet.se/   

 http://www.stugnet.se/objekt.asp?id=18954

 

 16 kilometer till närmaste busshållplats i Lövånger.  30 meter till strandenStugor, Nära Björkåsen, 11 km från Bjurö Klubb, 16 km till Lövånger, Skellefteå, Umeå, IKEA, Västerbotten .

Boendeyta: 70 + 10 m2 i lilla stugan
Antal rum: 5 
Antal bäddar: 8 + (2)

50 km 45 min med bil till Skellefteå. 90 km till Umeå. 

PANORAMA UTSIKT: Fantastisk, magisk utsikt över havet.  

Fritidshus med ostört läge utan insyn, sista huset på vägen med 2 till 3 sovrum och 6 sängar, 70 kvm. Husdjur eventuellt efter förfrågan. Vi har själva hundar.
Liten sovstuga med 2-4 sängar som är 10 kvm. 


30 m till en egen liten sandstrand och en större sandstrand 150 m bort. Långgrund sandbotten hela vägen ut. Klipphällar och vandringsleder. Utflykter till Fyren i Bjurö Klubb och till Café Fyren. Storsand, västerbottens längsta sandstrand som är ett trevligt utflyktsmål. Fisk försäljning från fiskebåt under sommaren. Rikligt med lingon, svamp och blåbär i omgivningarna. Varmare badsjö och badplats i Abbortjärn en bit bort. Restaurang i Uttersjöbäcken. Pizzeria i Lövånger 16 km bort. Kyrkbyn i Lövånger är intressant att besöka.

Det finns normalt sett, (men ingenting som vi lovar ska finnas där) och som ni får låna kostnadsfritt, en styrpulpet båt med spöhållare för trolling och fiske som är för 6 personer, som går att ro och om man har båtvana och vi har kommit överens om det, köra med motor, Gummibåt max 240 kg, Bubbelbad UTE SPA SPABAD för 6 personer, Vindsurfingbräda, Kajak sitt on top, Bananbåt, Åkring, Vattenskidor, Cyklar, leksaker, spel, Crocket, Kubb,  gungor, boule, badminton, grillar med mera. 


Bubbelbadet eller UTESPAT är i normala fall igång från april till och med 5 oktober och kan vanligen användas 5-6 dagar i veckan. 

Lyxiga hotellsängar från Skandic hotell även för långa personer.

Nytt kök oktober 2019. Ny diskmaskin 2020.


Spjälsäng, babystol och skötbord. 

Nytt badrum med wc, dusch, tvättmaskin, torktumlare och skötbord. 
En till dusch ute och ett utedass. 
Egen Borrad brunn med bra vatten året om.

Internet, Wifi, Skrivare, Canal digital med många Satellit TV kanaler och telefon. 

Luftvärmepump för uppvärmning och aircondition.
Öppen spis och ved

Depositionsavgiften är 1500 kr, (samma som självrisken i vår hemförsäkring), och som återfås efter eventuella avdrag. Normal förbrukning av el, gasol och ved ingår under sommaren.  

Hjärtligt välkomna!
L och J

Pris nästa sommar år 2021 :

Maj till och med september: ...... kr per vecka.

Högre kostnad under midsommarveckan. 

Uthyres minst 3 dygn.

 

Bokningsavgiften som är på 1000 kr, (dras av från hyran) får man inte tillbaka från oss om man inte kan komma men kanske från Gouda försäkringar. Gouda försäkringar har en avbokningsförsäkring som gäller när man hyr stuga av en privat person. Den kostade förra året 5 % av hyran.

 

Med reservation för ändring eller felskrivning.