PANORAMA UTSIKT ÖVER HAVET

2021: Att hyra Lillebostugan OBS! Vid intresse! Skicka ett mail! Skriv inte här under meddelande

 🙂Klicka på Fotoalbum här ovan🙂

Titta på Videon taget från luften med en drönare.

 UPPDATERAT 2021-01-30
FRITIDSBOENDE  SKELLEFTEÅ. 30 meter till stranden

Havet Strand

Jacuzzi Båt Vindsurfing Kajak Gummibåt får man låna kostnadsfritt när de finns på plats, är i bruksskick och vi har kommit överens om det.

         Västerbotten 

https://www.stugnet.se/   

 https://www.stugnet.se/objekt.asp?id=18954

 

 16 kilometer till närmaste busshållplats i Lövånger.  30 meter till strandenStugor, Nära Björkåsen, 11 km från Bjurö Klubb, 16 km till Lövånger, Skellefteå, Umeå, IKEA, Västerbotten .

Boendeyta: 70 + 10 m2 i lilla stugan
Antal rum: 5 
Antal bäddar: 8 + (2)

50 km 45 min med bil till Skellefteå. 90 km till Umeå. 

PANORAMA UTSIKT: Fantastisk, magisk utsikt över havet.  

  

 

 Fritidshus med ostört läge utan insyn, sista huset på vägen med 2 till 3 sovrum och 6 sängar, 70 kvm. Husdjur eventuellt efter förfrågan. Jag har själv hundar.

Liten sovstuga med 2-4 sängar som är 10 kvm. 


30 m till en egen liten sandstrand och en större sandstrand 150 m bort. Långgrund sandbotten hela vägen ut med helt klart vatten utan algblommning. Klipphällar och vandringsleder. Utflykter till Fyren i Bjurö Klubb och till Café Fyren. Storsand, västerbottens längsta sandstrand som är ett trevligt utflyktsmål. Fisk försäljning från fiskebåt under sommaren. Rikligt med lingon, svamp och blåbär i omgivningarna. Varmare badsjö och badplats i Abbortjärn en bit bort. Bilder finns på Google Maps. Pizzeria i Lövånger 16 km bort. Kyrkbyn i Lövånger är intressant att besöka och Kyrksjön med inplanterad ädelfisk.

Det finns normalt sett, (men ingenting som jag lovar ska finnas där) och som ni får låna kostnadsfritt, en styrpulpet båt med spöhållare för trolling och fiske som är för 6 personer som går att ro, Gummibåt max 240 kg, Bubbelbad UTE SPA SPABAD för 6 personer, Vindsurfingbräda, Kajak sitt on top, Bananbåt, Åkring, Cyklar, leksaker, spel, Crocket, Kubb,  gungor, boule, badminton, grillar med mera. 


Bubbelbadet eller UTESPAT är i normala fall igång från april till och med 5 oktober och kan vanligen användas 5-6 dagar i veckan. 

Lyxiga breda sängar även för långa personer.

Nytt kök och ny diskmaskin 2020.


Spjälsäng, babystol och skötbord. 

Nytt badrum med wc, dusch, tvättmaskin, torktumlare och skötbord. 
En till dusch ute och ett utedass. 
Egen Borrad brunn med bra vatten året om.

Normalt sett finns det Internet, Wifi, Skrivare, Canal digital med många Satellit TV kanaler och telefon. 

Luftvärmepump för uppvärmning och aircondition.
Öppen spis och ved

Depositionsavgiften är 1500 kr, (samma som självrisken i hemförsäkringen,) och som återfås efter eventuella avdrag. Normal förbrukning av el, gasol och ved ingår under sommaren.  

Hjärtligt välkomna!
L

 

Hör av er via mail om ni är intresserade. 

Gouda försäkringar har en avbokningsförsäkring som gäller när man hyr stuga av en privat person. Den kostade förra året 5 % av hyran.

 

Med reservation för ändringar eller felskrivning.